српски / english

Отварање Еко кампа Фрушка гора

03.06.2013.

Отварање Еко кампа Фрушка гора – 15.јун 2013-06-03

Мај је почео веома радно у еко кампу. По први пут је, за 1. мај, у оквиру Националног парка посетиоцима понуђен уређен и потпуно опремљен простор у еко кампу и на основу реакција може се закључити да управо овакви простори недостају. Еко камп Фрушка гора је у мају имао и прве посетиоце, кампере, и то из далеког Дизелдорфа који су на свом пропутовању кроз нашу земљу у нашем кампу провели угодну ноћ и, према њиховим речима, из еко кампа ће понети веома лепе утиске.

У суботу је у еко кампу у организацији Покрета горана Војводине и ЕРСТЕ банке организована традиционална велика волонтерска акција у оквиру које су запослени у овој банци радили на уређењу еко кампа и излетишта Стражилово. И овај пут се ERSTE банка показала као друштвено одговорна компанија усмерена на заштиту и очување природних вредности, као и промовисање здравог начина живота.

Како је званично отварање веома близу, 15. јун 2013. године у 12 часова, у току су завршни договори са партнерима, са којима је реализован МАТРА пројекат, из Кампинг асоцијације Србије и БУМ-а, као и радови на припреми еко кампа Фрушка гора за отварање. Према најави отварању ће присуствовати г-дин Горан Петковић, државни секретар за туризам у Министарству економије и регионалног развоја које је суфинансирало изградњу кампа, заједно са владом Краљевине Холандије у оквиру МАТРА пројекта и ЈП ''Национални парк Фрушка гора''. Само отварање замишљено је као камперски дан како би се званицама и гостима у потпуности дочарале предности овог начина смештаја и презентовале могућности активног одмора у Националном парку Фрушка гора.

Button Text

O nama

 

Delatnosti

 

Prirodne vrednosti

 

Kulturne vrednosti

 

Turizam

 

Mapa Fruške gore

 

Galerija

 

Kontakt

 

Linkovi

 

Informator o radu

 

Javne nabavke

 

 

   
 

Архива вести