српски / english

1. Мај

28.04.2016.

У склопу припрема за пријем великог броја туриста за првомајске празнике ЈП Национални парк Фрушка гора је поставило нове канте за смеће, обновило одређен број клупа и столова као и извршило кошење свих излетничких места.


Овим путем, као и много пута до сада, апелује се на посетиоце Фрушке горе да се придржавају правилника о унутрашњем реду и у складу са тим одређених обавештења која су постављена на свим излетничким локацијама. Напоминјемо да је строго забрањено ложење ватре (поготово у четинарским састојинама шуме) на местима где то није предвиђено а која су означена јасним ознакама, такође забрањен је приступ локацијама које су у првом степену режима заштите.


ЈП Национални парк Фрушка гора ће поставити контолне пунктове на којима ће, као и сваке године, бити вршена обједињена наплата од 150 динара уз коју ће се делити кесе за смеће а које треба бацати у контејнере или одложити уз Партизански пут.  Обједињена наплата се врши за улазак, паркинг и ложиште. Долазак без моторног возила се не наплаћује.

 

Button Text

O nama

 

Delatnosti

 

Prirodne vrednosti

 

Kulturne vrednosti

 

Turizam

 

Mapa Fruške gore

 

Galerija

 

Kontakt

 

Linkovi

 

Informator o radu

 

Javne nabavke

 

 

   
 

Архива вести