српски / english

05.02.2018.

Учешће ЈП “Национални парк Фрушка гора” у пројекту “Пешачењем и планинарењем до здравијег живота” 

 

У суботу 03.02 2018.године у Покрајинском заводу за заштиту природе одржан је скуп у оквиру пројекта “Пешачењем и планинарењем до здравијег живота” у организацији “Удружења војвођанских учитеља”. 

 

Сарадници на овом пројекту били су Покрајински завод за заштиту природе, Управа за заштиту животне средине Града Новог Сада и ЈП “Национални парк Фрушка гора”. 

 

ЈП “Национални парк Фрушка гора” пружило је подршку стручном усавршавању у области заштите животне средине, као и организовању пешачких и планинарских излета. 

Цео пројекат подржало je Министарство просвете Републике Србије.

 

Испред ЈП “Национални парк Фрушка гора” запослени из “Службе за одрживи туризам и презентацију” су присутнима кроз усмено излагање и презентацију представили најважније природне, културне и историјске вредности Фрушке горе. Посебан акценат стављен је на презентацију најинтересантнијих локација за посету ученика и њихових наставника са освртом на типичне биљне и животињске врсте које би се приликом посете могле видети. Након  презентације, присутни су имали прилику да уживају у краћем филму о Националном парку Фрушка гора.

 

 

 

 

Button Text

O nama

 

Delatnosti

 

Prirodne vrednosti

 

Kulturne vrednosti

 

Turizam

 

Mapa Fruške gore

 

Galerija

 

Kontakt

 

Linkovi

 

 

Informator o radu

Dokumenti

 

Javne nabavke

 

 

Туристичка карта

 
 

Архива вести